Vrijdag 26 april 2019, op de vooravond van Koningsdag, nodigen wij u uit voor ons Oranjeconcert 2019 in de Bethelkerk te Zwijndrecht

Met medwewerking van:

Bandoneonist Carel Kraayenhof! Deze heeft zijn sporen inmiddels wel verdiend. Hij is inmiddels Officier in de orde van Oranje Nassau, heeft een oevreprijs, een Edison, gehad voor buitengewone verdiensten aan de Nederlandse muziek en het Argentijnse volk heeft hem de erenaam ‘Tanguero’ gegeven als beloning voor zijn promotie van de Tango. En… natuurlijk gaan wij samen de beroemde muziek, uitgevoerd tijdens het huwelijk van ons Koningspaar, meezingen.

En de Tenor Reza Ranjazmay. Hij woont in Nederland maar komt oorspronkelijk uit Iran. Een zeer sympathieke man, met een prachtige stem, die heel graag met ons wil meewerken.

Deelnemende musici:

Aan het orgel, onze André de Jager

Aan de piano, Kees de Bruin

De fluitist is Suzanne Arends

De trompet wordt bespeeld door Jantine Kalkman

De drummer is Jaap Klootwijk

Kaarten kunnen gererveerd worden bij onze koorleden of per e-mail aan:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.